1.12.2012

hello december


kuvat we♥it.
 Täällä se on taas, monien lempikuukausi - joulukuu! ♥ Tuntuu jopa ihan joulukuulle kun ollaan saatu ne kauan kaivatut lumet takas maahan. Mieli virkistyi hetkessä kun se inhottava harmaus katosi. 
Mä oon tällä "aikuisiällä" oppinut nauttimaan joulukuusta ihan erilailla kuin ennen. Ehkä johtuu sitten siitä ettei oo tarvinnu olla enää kotona kuuntelemassa äidin joulustressikohtauksia. Oman näköisen joulun laittaminen ihan omaan kotiin ja erilaisten jouluherkkujen taikominen on ehkä parhaimpia asioita koko vuotena. Joululahjojen ostaminen ja eritoten paketointi on eräänlainen rituaali sekin. Sääli vaan, että jää kyllä minulta tänä vuonna välistä kun olen päättänyt jättää lahjat ostamatta. Mutta vaikka näin asian laita onkin, ei se tarkoita, että olisi muistamatta läheisiään. Yhdessäolo - se on mulle kaikista tärkeintä jouluna. Joulupuuro ja sekametelisoppa tuleekin sitten kovana kakkosena.. ;) Olen taas perinteiseen tapaan toivonut jouluaaton vapaaksi töistä, koska haluan päästä kotiin Kannonkoskelle. Viettää sen aamun kotona koko perheen kesken joulupuuroa ja sekametelisoppaa maistellen. Päivän isovanhempien haudoilla käyden. Iltapäivän kuusta koristellen ja ruokapöytää kattaen. Alkuillan jouluruuista ja -saunasta nauttien. Illalla voikin käpertyä ne joka jouluiset lahjavillasukat jalassa sohvan nurkkaan nauttimaan hyvästä seurasta, viinistä ja tv-ohjelmista. Ai että mulla menee ihan kylmät väreet! Voisko enää paremmilla fiiliksillä iltavuoroon suunnata.
Minkälainen sinun joulusi on? Tykkäätkö laittaa joulua vai onko ko. juhla sinusta ihan samantekevä? Joko on lahjat ostettu? Entä mikä on lemppari jouluherkkusi?

1 kommentti:

  1. Rakastan joulua, sen perinteitä ja etenkin juuri yhdessäoloa perheen ja sukulaisten kesken :) Tosin, tää joulu tulee olemaan todella erilainen, koska se vietetään auringosta, hyvästä ruoasta, juomasta ja seurasta nauttien Thaimaassa :) Toissa joulun siellä viettäneenä tiedän että joulu menee tavallaan "ohi" koska ei siellä ole minkäänlaista joulun tunnelmaa. Silti on ihana ottaa irtiotto täältä pimeästä ja kylmästä sillä rakastan matkustamista ja lämpöä :)

    Hiukan erilainen joulu siis tänä vuonna meillä! :) Ihanalta kuulostaa teidän joulunvietto :)

    VastaaPoista


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com