9.12.2012

last night

Pitsipusero & housut (Dr.Denim), Carlings. Tuubitoppi, Only. Laukku, Gina Tricot. Kengät, Bianco. Kello, Jet Set. Kaulakoru, Gina Tricot.

Shoppailupäivä kruunattiin vielä illanvietolla kaupungin värivaloissa. Käytiin välissä vähän tankkaamassa Kristiinan (also known as vaimo) kanssa tässä meillä, katkarapusalaattia ja lämmikkeeks vähän glögiägin. Ite en kyllä ottanut kun pari hörppyä ja säästin loput aamuyölle. Olinhan taas illan kuskina. Ajokeli oli ehkä maailman hirvein ja ideoista typerin oli tallustaa baariin korkkareissa, haha. Täällä Jyväskylässä oli eilen Renegade Winter Festivalit, jonne oli kyllä tarkotus mennä, mutta jotenkin se sitten jäi. Eksyttiin sitten tavalliseen tapaamme Escapeen ko. bileiden virallisille jatkoille. Vaikka oonkin tunnettu konemusiikin ystävä, alkuiltana soinut trance-ränkätys ei vaan yksinkertasesti uponnut muhun. Vasta Orkidean siirryttyä dekin taa, jaksoi isollakin puolella hengailla taas. Oli jälleen kerran kiva pistäytyä vähän ihmisten ilmoilla. 
Tykkääkö kukaan muu pörrätä baareissa ihan selvinpäinkin? Mä tunnen oloni välistä vähän hulluks kun oon yleensä aina vesiselvänä. Eikä oo edes suunnitelmissa ees millonka ois lähössä oikeen kunnolla radalle, hassua. Vielä joitamia kuukausia sitten mun elämä ei suurinpiirtein muuta ollutkaan kuin kosteahkoa juhlimista. Joskus se stoppi tulee näköjään sillekkin touhulle. Hieno ilta päättyi muuten näppärästi hammasharjan pudottamisella vessanpönttöön. Hyvä minä. Aamulla pääsin ekana hammasharjakaupoille. ☺ Nyt naamapyykille ja illan lukupuuhiin! 
PS. Sain muuten vihdoinkin eilen soiton kirpparille.fi:stä ja mulle on siellä pöytä tulevasta tiistaista sitä seuraavan viikon maanantaihin, että jos blogiani seurailevat Jyväskyläläiset, teitä kiinnostaa niin pöytäni nro on 56!

4 kommenttia:

  1. Hahhahhaaa, mä! Selvinpäin on paljon hauskempaa, saa illasta enemmän irti ja seuraavana päivänä jaksaa paahtaa vaikka salilla b) yleensä multa aina baareissa ja reivikekkuloissa kysytäänkin, että "ootko sä taas autolla?" - joo oonhanmä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet oikeassa :) Ihanaa kuulla etten oo ihan ainut reikäpää ;)

      Poista
  2. Sulle sopii punainen huulipuna tosi kivasti :)<3!

    VastaaPoista


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com