26.12.2012

my christmas 2012

(warning! postaus sisältää kuvien sekamelskan höystettynä jonnin joutavalla joulutarinoinnilla =D)
...on my way to Pökkis aka Pökköpuro aka Kande aka Kannonkoski!
isin kanssa lenkkeilyä syväjäätymispisteessä.

Mun joulu sujui tänäkin vuonna perinteitä kunnioittaen vanhempien luona Kannonkoskella, jonne suunnistin heti aaton aattona töiden päätyttyä. Kolme varsin vilkasta työpäivää joulun menoliikenteessä takas, että kyllä muuten ainaskin uni maittoi jälleen meidän leppoisassa hirsimökissä. Käytiin iskän kanssa pienellä iltakävelyllä reilun 20 asteen pakkasessa ja nautittiin lasilliset glögiä. Mun päivä oli pulkassa.
Aamulla koittikin sitten joulun lempparihetkistä, joulupuuro perheen kesken! ♥ (Paitsi tänä jouluna pöydästä kyllä puuttui yksi herra kröhöm) En ole oikein muista jouluruuista perustanutkaan koskaan, mutta tätä voisin vedellä vaikka mielin määrin naamariini. Kivan jouluähkyn tälläkin sai näköjään aikaseksi kun vieläkään tee mieli syödä pahemmin! Siltikin kymmenen puurokauhallisen jälkeen ihmettelemistä riitti hitusen isoiksi jäänneissä toppahousuissa, what happened?? Pukille lähti tekstiviestillä pikatilaus uusista tai edes henkseleistä.
Päivemmällä perinnekeikka Kivijärvelle mummon ja papan haudalle. Äitin ja iskän puuhaillessa pihan kynttilöiden kanssa (jotka oli kyllä kaiken sen vaivan arvoiset, upea näky!), koristeltiin tien päältä kotiutuneen veljeni aka kämppikseni kanssa joulukuusi ja mä Putouksen uusintojen siivittämänä sain aikaseks jonkinlaisen joulukattauksenkin meidän pirtin pöytään.
Ennen joulupäivällistä käytiin vielä heittämässä äitin kanssa potkurilenkki Kannonkosken hautuumaalla ja kylän kautta takasin kotiin. Montakohan vuotta on edellisestä potkurilla ajelemisesta? Töppöset ei pitäny ei sitten millään ja olin jatkuvasti jälessä, onkohan liikuntabreikki tehnyt tepposensa ja huonontanut kuntoani ;) Hah. Pikkupotkuttelut tekivät soppelisti tilaa jouluruualle, joita olikin kiva sitten joulusaunan jälkeen ahtaa massu pullolleen! Ite en syö yleensä jouluna kun porkkana- ja maksalaatikkoa ja kalaa! En ymmärrä mitä ihmiset näkee kinkussa niin, että sitä pitää syödä kilotolkulla. Meillä on useampana jouluna ollut kinkun sijasta kalkkuna, joka on mun mielestä ainaskin kymmenen kertaa parempaa ja makuisampaa - kevyempääkin vielä. Anyways, koko perhe oli koolla ja vietettiin oikein mukava ja rauhallinen joulu! Ruoan jälkeen oli oikein mukava heittää pitkäkseen porukoiden moottorisoituun sänkyyn (minäkin haluan!) ja nauttia vähän glögiä & x-määrä konvehteja. Seuraavana päivänä olikin tiedossa jo paluu kaupunkiin ja töihin iltavuoroon...
Kuinka sinä vietit joulusi? Saitko/annoitko lahjoja?☺
.ps. ..pahoittelut siitä että bloggailu on jäänyt vähän vähemmälle viime aikoina! olen ollut aika naatti töiden jälkeen ja ei ole ollut hirveesti intoa päivitellä. otan itseäni taas niskasta kiinni! loppuviikosta toivottavasti juttua kaikesta kivasta mitä on luvassa mm. kampaajaa, leffaa, ripsihuoltoa ja alennusmyyntejä!

4 kommenttia:


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com