16.12.2012

trött

housut, Dr. Denim - toppi, Only - laukku, Pieces - korkkarit, H&M - kello, Jet Set - kaulakoru, Juicy Couture
Nuutunut bloggaaja ilmottautuu! Viikonloppu rupeis olemaan taas pulkassa. Ja olo on kyllä niin väsynyt. Perjantai meni rattoisasti Club Deluxen merkeissä Escapessa. Asuvalintakin vaihtui vielä alkuperäisestä pusero-lookista tuttuun ja turvalliseen housut & tuubitoppi-yhdistelmään. Tukka oli tylsästi suorana auki ja silmät meikkasin vähän normaalia tummemmiksi. Mä niin haluan jo mun jatkot takasin päähän! Rupee tympimään tän lirun laittaminen. Tai laittaminen ja laittaminen, lähinnä se kun siinä ei hirveästi laittamista ole. Joka tapauksessa ilta oli aivan älyttömän kiva. Tuntui ihan sille, että kesä olisi tullut keskelle talvea. No joo, illan kuva- ja videomateriaalia odotellessa...
Eilen vietinkin semikiireisen työpäivän kolmen-neljän tunnin yöunilla. Jäin vielä tunniksi ylitöihinkin. Tän kaiken jälkeen ois vielä pitänyt suunnistaa kaupungin värivaloihin viettämään seuran pikkujouluja, mutta ihan hyvällä omalla tunnolla heitin kollarit ja villasukat jalkaan, pistin teevedet porisemaan ja heitin itteni sohvalle loppuillaksi. Kello piris tänäaamuna 6.20 ja suuntasin pitkästä aikaa töihin aamukeittiöön. Edellisestä aamukeittiöstä on varmaan ainaski lähemmäs 1,5 kk ja vähän mielenkiinnolla ootin, että mitenköhän tääkin päivä taas menee. Mutta voi pojat mulla oli niin onnistujaolo tän työpäivän jälkeen! Ruoka sai kiitosta, mikä on jokseenkin harvinaista nykyään, vaikkei ruuassa mitään vikaa olisikaan. Kiittäminen ja kehuminen vaan jää - muistetaan vaan aina negatiivisella palautteella. Näinhän se on, ikävä kyllä. Kummasti sellasta uutta boostia  tuo aina työskentelyyn, kun saa edes jonkin pienen kehun päivässä. Tästä vois taas kirjottaa kilometritolkulla, mutta ehkä avaan sanaisen arkun ammatistani joku toinen kerta. Nyt naamapyykille ja unimattia odottamaan! Huomenna kirpparipöytä veks ja illaks töihin. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

16 kommenttia:

  1. vaau todella kiva tukka sulla! =)

    VastaaPoista
  2. Yhdyn ylempiin kommentteihin, olin myös tulossa ihastelemaan tukkaasi! Tosi hyvältä se näyttää ilman pidennyksiäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh hassua! :D Se menis jos ois toiselta puolelta normimittanen, mutta kiitos kaunis! :) ♥

      Poista
  3. ihania kuvia =) ja sairaan kiva toi sun tukka<3!

    ♥leave-world.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Noi sun hiukset vasta hienot onki! :)

    VastaaPoista
  5. Voi mun mielestä sulla on magee tukka! Ei välttämättä jatkoja tarttis, mutta tietenkin makuasia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Näis kuvis ei oikeestaan tuu ilmi toi toinen lyhkäsempi puoli mikä on kasvatusvaiheessa, mulla on joskus ollu korva leikattuna näkyviin... Sen kasvattelun myötä päädyin pidennyksiin kesällä ja koukussa ollaan!

      Poista
  6. sulla on tosi kiva blogi!! :) käy ihmees kattomas myös meijä blogi jos kiinnostaa!
    http://followyourdreams-jennacarita.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Toi sun tukkas on näissä kuvissa jotenkin ihan superihana ja sopii sulle täydellisesti <33!

    VastaaPoista


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com