25.2.2013

kohti kesätukkaa '13

Nyt kävi näin. Tukka koki pienen muodonmuutoksen viime viikon aikana. Heitin pidennyksille heipat ja palasin omaan lyhkäseen tukkaan. Meinasin joutua jo identiteettikriisiin Milla Magia-lookin kanssa. Onneksi oma parturi-kampaajani palautti tukan mallin entiselleen, sellaisena kun siitä pidänkin, kerrostettuna, rikottuna ja vinolla otsiksella. Sain jostain myös nerokkaan idean alkaa vaalentaa kesää kohti. Tiedä vaikka pääni olisi tuhkanvaalea lumien sulettua. Ei suinkaan. Kolme vahvaa kotivaalennusta (auts) ja yhden värin jälkeen tukka on kutakuinkin 6-sävyssä. Kuten arvata saattoi, tukka on aika haperossa kunnossa ja erinäisten hoitojen kanssa olen saanut läträtä ihan huolella viime aikoina, siksipä kyselenkin - onko teillä suositella jotain hyviä tuotteita tukalle joka on kärsinyt niin pidennyksistä kuin vaalennuksestakin? ps. Shout it out, hot or not? pss. Iskeekö muihin vaalennusvillitys näin keväisin?

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! :) Ja joo tais iskee muhunkin vaalennusvillitys kun alotin perjantaina vaalentaa tukkaa, tosin otsista vaan mut kuitenkin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :> Mulla on kans nyt kolmas vaalennuskevät jo :D Hassua. Sitten kuitenkin päätyy takas bruneteks. Hiljaa hyvä tulee ;)

   Poista
 2. Tää pää muuttui kans just viikonloppuna blondiksi.. kevättä rinnassa ja silleen. :D

  Tukalle suosittelen Pureologyn tuotteita (Essential repair & Super smooth), tietty Joicon K-pakia ja Redkenin argan-hiusöljyä. :) Niillä aattelin pelastaa tän oman hamppukasani.

  Ja hei makee tugga!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai sielläkin samoja oireita :) Täytyypäs googletella noita. Redkenistä oonkin kuullu vaan pelkkää hyvää. Ja hei kiitti!

   Poista


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com