13.2.2013

my sweet 22nd birthday party

Lontoonraekakkua, mojito-juustokakkusia, punajuuri-fetapiirakkaa, pesto-savulohi- & chili-broilerihapankorppurullia ja valko- & tummaan suklaaseen dipattuja sydänvaahtiksia, nimimerkillä oloni on hyvin syönyt ja ajattelin aloittaa paaston...
Ihania somelaisia muijia, uh! ♥
Niin pohjois- kuin etelä-Suomenkin vahvistukset pääsivät paikalle! ♥
Isännät ja emännät ottivat myös mittaa toisistaan illan aikana - arvaatte varmastikkin ketkä vei? ;) All we do is win win win!
Ja ilta jatkui missäs muuallakaan kuin Escapessa.
Elossa ollaan ja jälleen vuotta vanhempana! Viime viikko kului aika näppärästi lauantain synttärikemuja suunnitellessa ja kyllä olikin kaiken sen vaivan arvoset kekkerit. Tajusin taas kuinka upeita ja ihania ihmisiä mulla onkaan ympärilläni. ♥ Paras lahja oli pelkästään jo se, että niin moni pääsi paikalle - siltikin pöytä täyttyi erinäisillä lahjakorteilla, pulloilla ja herkuilla. Hmph, mikä meni pieleen ;)
 Illanvietto sujui aika letkeesti syöpötellessä, Putousta tsiikaillessa ja Isäntä vs. Emäntä-battlen parissa. Lakkasipa meidän vessanpönttökin huuhtelemisen juuri tämän illan aikana, eeppistä! Illan vaihduttua yön puolelle, suunnattiin kaupungin värivaloihin jatkamaan iltaa. Olin järkänny meille Escapestasta karaokeloosin, jossa laulu raikas sinne pitkälle aamuyöhön asti. Lienekkö osuutta asiaan illan Punainen Kala-boolilla, kun jopa minä tartuin mikkiin illan aikana, enkä vain yhden biisin ajaksi. Cheekin Jos Mä Oisin Sä ei oikein lähtenyt, mutta täytyy myöntää, että rakkaan veljen kanssa vedetty Levoton Tuhkimo oli kyllä illan parhaimmistoa haha. Välistä oli käytävä tamppaamassa jalat kipeiksi uusilla korkkareilla tanssilattian puolella ja kylläpä muuten kipeät olikin. Askeleet taksitolpalle taisivat sujua juosten, että pääsis vaan äkimpää kotiin ja ottamaan mokomat pois jalasta. Tais olla turhaa turruttaa kipua kumoamalla x-määrä shotteja. Ilta oli kyllä sen verran kostea, että taidan pidättäytyä taas Kuningas Alkoholista pitkälle kevääseen. Huh! Nyt menee taas monta päivää ennenkun saa ittensä takas ruotuun syömisen ja liikkumisen tiimoilta. Multa oli pyydelty ruokapäiväkirjaa ja ajattelin, että ensviikon alusta voisin sitä ruveta teille kirjottelemaan, mikäli kiinnostuneita oli enemmän kuin yksi?

2 kommenttia:

  1. Hei mä en muistanu maistaa tota kakkua ollenkaan! Äää! Ne lautaset oli niin pieniä, ettei ekalle lautaselle mahtunu ku kasa suolaista. :D

    VastaaPoista
  2. Hauskoilta näyttää synttärikemut ja sankari ollut myös kauniina! Tärkeintähän synttäreissä on se, että on hyvää seuraa ja hauskaa! Onnittelut vielä! :)

    VastaaPoista


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com