24.3.2013

ilma on kauniimpi kuin aikoihin

...miksi itkisin? Niinpä!
Kulunut viikko kuvina...
Maanantaina pynttäydyin elämäni ensimmäiseen viralliseen työhaastatteluun. Olen hakenut Keskimaalla sisäistä siirtoa johonkin toiseen toimipaikkaan ja tällä kertaa haastattelu koski erästä kokin paikkaa keskustaan avattavassa uudessa ravintolassa. Ikävä kyllä, paikka meni sivu suun mun osalta. Hakijoita oli 25, haastatteluun kutsuttiin 10 ja sisään otettiin 3. No, hyvä alku ainaskin jos ei muuta! Periksi ei anneta.
Haastattelun jälkeen olikin sitten suunnattava tatuoijalle kruunun korjaukseen. Mitä kauemmin tota kruunua on kädessä katsellut, sitä enempi olen alkanut siitä virheitä löytämäänkin. Virheiden tiiraileminen loppui kuiteskin lyhkäseen, kun eräs artisti korjasi kuvan kondikseen. Nyt kuva on sellainen kun kuuluukin, kolmiulotteisempi ja suuremmalla vaivannäöllä varjostettu, awesome!
Kevät on myös tunnetusti hankintojen aikaa. Uutta Peakin hupparia olen hapuillut jo pidemmän aikaa ja kiitos Intersportin hintavihellysten, kävin sellaisen vihdoinkin hakemassa itselleni 69 euron alennushintaan. Meinasi iskeä vaan kriisi, että missä värissä moisen ostaisi, vaihtoehtoina oli niin turkoosia, vihreää, pinkkiä, harmaata... Uusista lenkkareistakin olen tainnut puhua jo vuoden (ellei toisenkin) päivät. Harmaapinkkien Nike Free kolmosten perässä olen juossut koko kaupungin kaupat lävitse oman kooni löytymisen toivossa ja Palokan Topsportissa tärppäsi. Kauppiaan vaihtumisen kunniaksi kengistä tuli vielä parin kympin alennus. Perfecto! Rakkautta ensisilmäyksellä.
Olin niin innoissani uusista juoksukengistä, että kumma kun en lähtenyt klo 01.00 juoksulle töiden jälkeen. Maltoin kuitenkin seuraavaan aamuun ja pomppasin suoraan sängystä kevyelle aamujuoksulle. 
Liikunta-ruokahommat on meinannu olla vähän hakoteillä viimeaikoina. Lienekkö osaa stressitasolla mikä on huidellut taivaissa. Kesää kohti mennään ja nyt on aika skarpata! Aamulla tissiojentajareenin parissa Elixialla ja sain kyllä sellaset pumpit aikaseks, että ei oo ihan hetkeen nähty. Kuvan ottaminenkin oli mahdoton tehtävä melkoisen tärinän ansiosta. Oksennus kurkussa väänsin viimesiä ojentajatoistoja taljasta, yh! Palauttelin lopuksi vielä mieleen nyrkkeilytekniikoita säkillä. Olon tasaannuttua saikin herkutella pestokanalla ja vuohenjuusto-appelsiinisalaatilla. Spottasin K-Citymarketista Pirkka vuohenjuustoa salaattikuutioina suolavedessä ja oli ihan pakko ostaa kokeiluun. Suhtauduin kyllä aluks aika skeptisesti noihin, mutta kerrankin Pirkka yllätti! Nam!
Vaikka ulkona on porottanut tänään aurinko, olen viettänyt päivän sisällä siivoten kerrankin kun olen siihen kunnon potkua saanut. Tiedä sitten onko aamun boosterilla osaa asiaan haha. Puhdas koti, parempi mieli, vai mitä? ;) Huomenna ei sitten paljoa enää huhkitakkaan kun puolikas yläselästä vedetään musteeseen.
Ihanaa, kohta on jo kunnon kevät! Ensiviikolle povataan jo lämpöisempiä kelejä ja meidänkin lämpömittari näytti tänään päivällä +12 astetta. Jee! Vähemmästäkin mieli piristyy. Kuinkas siellä päässä on palmusunnuntaita vietelty? Kenties kelistä nauttien?

Tähän loppuun vielä ennen kun suuntaan sunnuntaisaunaan (♥), kevään virallinen motivaatioboostibiisi!
"We go hard, we don’t stop, we go hard ’til we reach the top"

2 kommenttia:

  1. Kiva lukea sun kuulumisia! :) uudet lenkkarit näyttää tosi ihanille, ja on se vaan kumma, miten uudet urheiuvermeet aina motivoi lähtemän urheilemaan :)

    VastaaPoista


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com