9.3.2013

terminaalihoitoon!

I'm aliveee! Töissä on ollu ihan tappopäiviä ja niistä hyvänä esimerkkinä eilinen iltavuoro, ugh. Edes aamulla huoneeseen sarastanut auringonvalo ei saanut mua nousemaan tänä aamuna sillä paremmalla jalalla. Olo oli kuin onkimadolla ja vetelin puoli pannua kahvia ennen kuin sain itteni liikkeelle. Suuntasin pikaisen kauppareissun kautta...
...jäälle! 9 km ja 40 min myöhemmin olin kuin eri ihminen. Kyllä hölli. Jyväsjärven kolme kilsanen retkiluistelurata oli täyttynyt upeasta kelistä nauttivia perheitä, kaveriporukoita, pariskuntia + minunkaltaisia yksinäisiä bambeja liukkaalla jäällä. Hah. 
Vähän muita kuulumisia via Instagram...
tällä viikolla olin tsiikailemassa veljen ekan tatuoinnin tekoa (sovin myös tälle samaiselle tatuoija-herralle pientä kruunun fiksailuaikaa, jes!)& tuollanen pikku chihu hurmasi minut söpöydellään. Vihaan normaalisti pikkukoiria mutta tuo oli Söpö!
Tällä viikolla on ollu tarvetta aurinkolaseille kerran jos toisenkin, kevään merkkejä! Kuten myös aamuauringonvalon tulviminen ikkunoista sisälle. ♥
Joku basic duunisafka. Käytiin vaimon kanssa kattomassa viikko sitten 21 tapaa pilata avioliitto ja en voi kyllä muuta kun suositella! Päähenkilön Sannaan oli niin helppo samaistua, jo heti ensimmäisen minuutin aikana. Herätä ripsienpidennysripsi poskella vieraan miehen sängystä, oh noes...
Kuluneen viikon aikana on myös tullut testattua paljon hypetetyt banaanipannarit ja hyväähän ne oli. Simppeliä ja makoisaa, yksi banaani ja kaksi munaa. Prismassa oli myös urheiluravinteet -15%, jonka houkuttelemana päädyin ostamaan Fastin Puddingia myös minttusuklaan makuisena, enkä kyllä pettynyt. Parasta kaikista maistamistani. Nams! 
Totta tosiaan, huomenaamuna olisi startti kohta Katajanokkaa. Lähdemme pienelle virkistäytymislomalle Tallinnaan, Nordic Hotel Forumiin yhdeksi yöksi. Kyselisinkin teiltä lukijat shoppailuvinkkejä! Meillä on tehokas maanantaipäivä aikaa kiertää liikkeitä, kuluttaisiko sen Viron keskustan liikkeissä vai suuntaisiko esim. Kristiineen tai Rocca al Mareen? Vai olisiko tiedossa hyviä ravintoloita, ehdotuksia otetaan vastaan!

2 kommenttia:

  1. Rakastuin sun banneriin <3


    http://letsgetlostheyy.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. oon käyny samaisella tyypillä ottamassa mun kaikki tatskat ja oon kyllä ollu aina ihan supertyytyväinen ja nyt olis suuri kynnys mennä minnekkän muualle.. hän on kyllä taitava <:

    VastaaPoista


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com