17.11.2012

"highlights" part. 2

Sitten jatkoa ensimmäiselle osalle...Heinäkuun lopulla otettiin auton nokka kohti Helsinkiä ja Summer Soundeja. Kahtena päivänä oltiin mukana tamppaamassa lähinnä Aviciin ja Armin van Buurenin tahtiin. Reissu joka ei ihan hetkessä unohdu. Samalla tuli tutustuttua vähän lähemmin Helsinkiin ja oi, koin rakkautta!
Luulin, että Summer Soundeilla oli huikeeta, kunnes tuli Weekend Festival. Tila-auto täyteen likkoja ja kohti Luukkia! Järjestelythän siellä tunnetusti kusi, mutta meno oli mitä parhain. Skrillex, Guetta & Ingrosso, ei voi vaan sanoin kuvailla sitä fiilistä! Tuli käytyä myös loikkaamassa benji-hyppy kuudestakymmenestä metristä, huikea kokemus sekin!
Syyskuussa tanssittiinkin sitten ystäväni Jonnan ja Villen häitä. Ekat ystäväni häät. Morsian oli ehkä maailman kaunein ja juhlat mitä parhaimmat. ♥Syksyä on ollut piristämässä mm. miniristeily Tallinnaan työporukan kesken ja melkein heti perään virallinen työpaikan virkistäytysmispäivä, joka sisälsi rasteja ympäri kaupunkia ja saunaillan Sokos Hotel Paviljongin kattohuoneistossa. Illan kruunasi maittava kolmen ruokalajin illallinen Trattoria Aukiossa, suosittelen paikkaa kaikille erittäin lämpimästi!
Tulihan tossa tsekattua Jyväskylän oma hiphop-tapahtumakin, RSC-live. Meno ei ollut ihan niin mahtava kuin mitä odotin, mutta hauskaa oli kuitenkin. Cheek & Fintelligens ei jätä kyllä ketään kylmäksi! Harmittaa etten töiltäni päässyt näkemään Uniikkia. 
Kuten huomata saattoi, menoa on ollut riittämiseen asti. Viimeaikoina olen keskittynyt enimmikseen laatuajan viettämiseen ystävien kanssa ja treenaamiseen (viime viikkojen aikana kyllä heikommin, kiitos revähtänyt takareisi). Kävästiin myös myös meidän seuran tyttöjen kesken Vantaalla tyttöjen kaksipäiväisellä potkunyrkkeilyleirillä. Täytyy kyllä sanoa, että hienot oli puitteet treenata vanhalla silkkitehtaalla, wow!
Mitkä ovat sinun elämäsi kohokohdat viimeisen puolen vuoden sisältä? Kävitkö festareilla? Vaiko kenties ulkomaan matkalla? ☺

4 kommenttia:


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com