16.11.2012

viikkoa kuvina

1 & 2 & 3 - koti ja hyvä ruoka - parempi mieli! 4 - duunissa vaihtu listat ja päästiin kattelee, haistelee ja maistelee mitä kaikkea uutta ja kivaa sieltä sitten löytyikään - nyt kun vielä saadaan annoskortit päntättyä tonne päänuppiin niin kaikki hyvin ;)
5 & 6 & 7 - sitten kyläilin rakkaiden ystävien (ja niiden muksujen) luona Viitasaarella. Musta on muuten aina jotenkin yhtä huvittavaa nähdä ittesä samoissa kuvissa lasten kanssa koska en vaan oo lapsi-immeisiä. Hah.
8 & 9 - ja takas kaupungissa! Torstaiaamu alko eellä elikkäs Elixialla ;) Pukkas työntöpäivää, eli vähän penkkiä, pystypunnerruksia, ristitaljaa.. Kiinnostaisko jotain enemmänkin treenijutut? Sit illaks duuniin.Kello herätti tänäaamuna jo klo 6.00 kun oli puhetta veljen kaa, että käydään juoksee isompi puolisko järvestä ennen sen töihin menoo. No, siinähän kävi sitten niin, että mä juoksin koko yheksän kilsan lenkin yksin. Kerkes ainakin herätä kunnolla ennen kello 12 alkanutta työvuoroa. 
...Seuraavaks oiskin sit luvassa vapaata ihan koko viikonlopun edestä, harvinaista herkkua meillä vuorotyöläisillä. Joten, aloittelis sitä vaikka saunomisella ja tyttöjen jutuilla rakkaan ystävän seurassa (ilman herkkuja hihhi).
Hyvää viikonloppua kaikille! Suunnitelmia? :)

2 kommenttia:

 1. Hei, kiva blogi sulla.
  Kiinnostaa treenijutut ja sun ruokavalio, kun tuolla aiemmassa postauksessa laitoit että oot jättäny riisit, perunan ja makaroonit pois..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo muutamaan vuoteen en oikeestaan oo suuremmin syöny noita paholaisia. Kirjottelen juttua treenaamisesta ja ruokavaliosta jossain välissä.

   Poista


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com