15.11.2012

"highlights" part. 1

Mitäs kaikkea tässä helmi-marraskuu välillä sitten on ehtinytkään tapahtua?
Muutin keväällä kolmioon isoveljeni kanssa toiselle puolelle Jyväskylää. Enpä uskonut näkeväni moista päivää. Nautin kesällä uusista kotikulmista Aalto-puistossa loikoillen ja rullien päällä Rantaraitilla, oi. 
Pääsin viimeinkin eroon teinivuosien autonrottelosta ja hankin uutta tilalle.
Alkukesästä vierailin ensimmäistä kertaa ikinä Tallinnassa ja rakastuin. Tällä kertaa kyseessä oli tosin pelkkä kesän juomien hakureissu. Neljään likkaan tuotiin yli 300 litraa juomaa, hups.
Kävin ottamassa Niinalla kesälomakynnet, joista kyllä tekikin sitten tiukkaa luopua, sniff. Juhlittiin tyttöjen kanssa ja ollaan otettu Jyväskylän uusi yökerho Club Escape haltuun kerran jos toisenkin. Ei liene ylläri, että oman isoveljen kanssa samassa asunnossa asuminen on herättänyt välistä mielenkiintosia tilanteita - siihen lukeutunee myös pikku-stoori nimeltään "Nappu"!
Coming up next... Summer Sound Festival '12 & Weekend Festival '12 & ihanat häät! ☺

3 kommenttia:

 1. Mä en muista yhtään kun aloittelit sillon laihdutustasi(?), että aloitiko heti salitreenin? Vai muistanko oikein, kävitkö salilla?

  Mua ainakin kiinnostais kattava postaus tuosta sun upeasta urakasta!! Siinä ois yks postausehdotus ;)

  Oma tilanne on se, että ehkä sellaiset -8kg keväästä on tultu alaspäin ja matkaa on vielä reilusti jäljellä.. Kilpirauhasen vajaatoiminta niitä kiloja toi mukanaan ja nyt yritetään niitä pudotella. Itsellä on nimittäin kova innostus salitreeniin :)

  VastaaPoista
 2. Hei en ookkaan kuullu "Napun" tarinaa, kerro kerro!:) Liittyy isoveli+känni+Even aamuvuoro?:D

  VastaaPoista
 3. iina, salilla oon käyny suhtkoht aktiivisesti jo jonkun kolmisen vuotta ainakin, ennenkun koko laihtuminen oli edes mielessäkään. Tietty siinä vähän kerkes kroppa muokkaantua, mutta varsinainen isompi muutos on tapahtunu ihan tässä 1,5 vuoden aikana (-10kg rasvaa kehonkoostumusmittauksen mukaan). Aion väsätä jonkun sortin postausta aiheesta, että maltahan ootella! :) Hieno urakka sullakin jo takana, eikun vaan tsempillä sinne "maaliin" asti!

  jonna, hehe :D Nappu-stoori kuuluu just tähän osastoon. Olin joku viikonloppu töissä ja Ville oli tunnetusti viihteellä ja tulin sit duunista ja mietin kotiin tullessani, että heeeetkonen, oonko mä nyt oikeella ovella kun ovessa lukee Nappu. Hmm. :)

  VastaaPoista


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com