12.11.2012

hyvä olo


Seriously, how much better can this get? Aamushow soi taustalla ja saan nauttia aamupalani aivan rauhassa. Ja vieläpä kotona Kannonkoskella. Mmm-mm-mm! Takana taas yhensortin viikonloppu - perjantaina tyttärille kuskina Escapessa, lauantaina parin tunnin yöunilla ja migreenikohtauksen jälkioireilla iltavuoroon ja iltavuorosta isänpäivälounaan valmistukseen aamuvuoroon, no good! Loppu hyvin, kaikki hyvin. Eilen töiden jälkeen ajelin sitten ilahduttamaan isiä (ja äitiä of course). Sopivasti hyvää ruokaa, saunaa ja iltapalaksi isin valmistamaa loimulohta, nam!


1. Elixialle hopihopi! 2 & 3. Melko naturellina tytteleitä kuskaamaan, ehkä ensimmäistä kertaa ikinä baarissa tukka kiinni?
Escapessa oli kyllä ihan huisi meno perjantaina (Club ID). Paikalla oli Heavyweight Dj'sin DJ Mista S ja huh, kylläpä menikin taas kovemman luokan tamppaamiseksi. Colorsseja odotellessa... ;-) Kukaan tulossa?


4. Rakkain isi ja kovin nuutunut cheffi. 5. Normihoukutukset kotona... 6. Ihan vaan näin ohimennen vaakalukemat, tänä aamuna, viimeviikosta -2 kg.
...Viikko sokerilakkoa takana ja olo on kyllä ihan mahtava, kaikin puolin pirteempi ja parempi (niitä paria migreenikohtausta lukuunottamatta). Vaakakin näytti tänä aamuna vähemmän ku varmaan sitten mitä oon kutos-seiskaluokalla joskus painanu? Oon kyllä ihan yllättyny kuinka vahvana oon pysyny. Torstaipannaritkin töissä - ei tehny ees mieli! Ja eiliset isänpäivän juhlaleivokset, ei käyny ees mielessäkään että oisin sortunu. Äitillä oli eilen jotkut juustokakun jämät (taas vaihteeks) venaamassa täällä kun tulin ja ihan keposasti oon pysyny kaidalla tiellä ;-)

Tänään siis viettelen vapaapäivää täällä pohjosemmassa. Ajattelin käydä moikkaamassa pitkästä pitkästä aikaa Viitasaaren ystäviä - Jonnaa, Heidiä ja Saanaa. Illalla vielä relailua täällä Kannonkoskella ja aamulla täältä suoraan töihin. Kevyt 10 tuntinen päivä taas tiedossa.

Psst, tästä vielä kuunteluun Redraman uus mikä pärähti YleX:ltä soimaan heti ekana aamulla kun pistin radion auki! (...pitäs ehkä useemmminkin kuunnella muutakin kun NRJ:tä)

8 kommenttia:

 1. Näyttääköhän sun vaaka ihan oikein? :) Omasta mielestäni kuvien perusteella olen paaaljon "pulskempi" kuin sinä ja silti painan noin 8kg vähemmän kuin sinä. Onkohan mulla jotenkin vääristynyt ruumiinkuva kenties? :) Herkullisen näköistä kakkua muuten.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, mä oon sitä mieltä, että lukuja on turha tuijotella jos pysyy ns. "normaaleissa luvuissa". Ihmiset on erilaisia yhtälailla kun lihaksien ja rasvan suhteet erilaisia. Ja lihaskin kun tunnetusti painaa enemmän kuin rasva. Tiedä sitten. Hyvännäköistä oli ja hyvääkin aivan varmasti, äitini on leipuri-kondiittori :)

  VastaaPoista
 3. Määki haluun laihtua! Raskauden jälkeen jääny kiloja enemmän kun odotin :/

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, eikun sit vaan tuumasta toimeen! :-) u can do it!

  VastaaPoista
 5. Tee joku oikein kattava postaus painonpudotuksesta! Ite oon aikalailla saman kokoinen kun sinä ennen (muistan vanhan blogin ajoilta kun kerroit joskus pituuden+painon ;)) ja olis tarkotus saada kroppa kuosiin. Hankin just salikortin Fressille ja kaikki treeni ja ruokavinkit olis tosi tervetulleita!! :)

  VastaaPoista
 6. keppsu, täytyypä värkätä jotain juttua aiheesta :) tsemppiä sulle treeneihin!

  VastaaPoista


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com