7.11.2012

sokeriton marraskuu

Törmäsin jokunen ilta takaperin eräässä blogissa haasteeseen nimeltään "sokeriton marraskuu" ja ajattelin lähteä myös itse haasteeseen mukaan! Olen viimeaikoina ruvennut taas pohtimaan syömisiäni ja syitä siihen. Selailin netissä artikkeleitä aiheesta sokeririippuvuus. Miksi omalla kohdallani makeansyöminen lähtee aina lapasesta? Ruokailutottumukseni on muuttunut siinä määrin tässä 1,5 vuoden aikana, etten enää syö ns. "energialisukkeita" (pasta, riisi, peruna). Leipäkin eksyy suuhun entistä harvemmin. Ilmankos jossain vaiheessa päivää rupeaa tekemään mieli hiilareita ja makeaa. Se on lakupussi vapaapäivän kunniaksi. Korvapuustin puolikas kahvin kaverina iltavuorossa.

Ajattelinkin nyt testata ihan mielenkiinnosta, että onko musta tähän. Max. 5 g sokeria/100 g:ssa. Ei lisättyä sokeria. Eikä mitään poikkeuspäiviä  - se on kaikki tai ei mitään! Kaksi päivää on "jo" takana, mitkä on ollu sikäli helppoja koska oon ollu vapaalla enkä töissä houkutusten ääressä. Nyt, mä haluan haastaa teidätkin mukaan tähän! Mikä oiskaan parempaa näin kuukaus ennen joulumättöjä - tiedä vaikka jäis hyvä draivi päälle tästä ja vetelis joulunkin ilman ;-)
ps. "Hauskinta" tässä lakon aloittamisessa oli se, että eilen ekana päivänä sain migreenikohtauksen kaupungilla ollessani, tiedä sitten johtuko oikeesti sokerinpuutoksesta vaiko mistä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com