27.11.2012

viime viikon treenit & ruokia


...Ja "suomeksi" vielä:
Maanantai - 9 km juoksulenkki, 55min / Tiistai - Kahvakuula, 45min + Shape, 30min + Venyttely, 30min / Keskiviikko - Lepo / Torstai - 9 km aamujuoksulenkki, 1h / Perjantai - Vetopäivä 1h / Lauantai - Xycling Maraton, 1h 30min
I-ha-naa kun heiaheiassa alkaa taas näyttämään sille miltä pitääkin! Tiedättekö sen tunteen kun tuntee olevansa niin elossa ja täynnä intoa? Sain perjantaina inspiksen osallistua Elixian Xycling Maratonille. Mun piti oikeastaan jo viimeksi käydä polkaisemassa se 3 tuntinen, mutta olinpa ikävästi töissä. Olipa tarkoitus nytkin, kunnes jouduin vaihtamaan työvuoroja ja pääsinkin sitten osallistumaan vaan "puolimaratonille". Perinteisesti kovin epävakain askelin kyllä tuon 1,5 tuntisen jälkeen Elixian rappuja alas tallustelin. 
Sunnuntai ja eilinen tuli pyhitettyä levolle ja tänään mentiinkin sit heti aamusta taas kahvakuulailemaan. Elixialla Reetan pitämä kahvakuulatunti on kyllä viikon kohokohtia mikäli sinne sattuu töiltä pääsemään. Revähtänyt takareisikin rupee olemaan jo normaalissa kuosissa, joka tarkoittaa sitä, että huomenna vois uskaltaa taas kb-treeneihin. Taitaakin jäädä sitten ainuiksi treeneiksi ennen itsenäisyyspäivän jälkeistä leiriviikonloppua, o-ou. 
Sitten ruokakuvia viimepäiviltä...
"Musta on tullut omenahullu..." Voisin tunkea omenaa varmaan maksalaatikkoonkin (hey why not jos niissä on rusinaakin?) Hah. Oon tykästyny tekee muutamana aamuna omenapuuroa neljän viljan hiutaleisiin. Kaveriks kun ripauttaa "vähän" kanelia ja nauttii lopun omenan siinä sivussa kylmänä kahvin kanssa niin nam! Eikä omppu muuten maistu pahalle rahkankaan seassa.
Tulihan se Fitnesstukun pakettikin. Ei ole taas hetkeen pulaa palkkarista, sen turvaa aivan taivaallinen Syntha-6 Cookies & Cream-maulla ja Star Nutritionin Whey-80 kookoksen makuisena. Taidan säästellä tota Synthaa herkkuhetkiin ja vedellä muutoin tolla kookoksella, vaikkei pahaa sekään, joka olikin ymmärtääkseni joku limited edition-maku. Siispä kaikki kookoksen ystävät, kipinkapin Fitnesstukkuun ostoksille.. ;) Mitä palautusjuomaa sinä suosit vai tuletko toimeen ilmankin? 
Kookosjutut senkun jatkuu. Oon innostunu viimeaikoina juomaan taas teetä. Spottasinkin viime kauppareissulla MouMounkin hehkuttamaa kookosteetä ja jouluteetä mikä menee näin sokerittoman aikana kätsysti glögin korvikkeena. Muumi-teet onkin tullu ostettua jo jokin aika sitten, aivan huippuja! Clipperin teet onkin sitten taas asia erikseen... ;) Löytyykös lukijoista teenlitkijöitä? Mitkä ovat omia lemppareitasi?
Eilen väsäsin iltapalaksi hieman yrttisiä uuniporkkanoita ja -punasipulia. Herkkua! Samalla pistin myös marinoitumaan tämän päiväisen kookos-currylohen, josta tuli kyllä aivan törkeen hyvää. Annoksessa ei näytä kyllä ihan niin houkuttelevalle köyhän salaatin ja wokkivihannesten kanssa mutta nam! Jälkkäriks vähän persimonia, joka näytti Villen mielestä ihan lauantaimakkaralta. Olin ihan unohtanut kuinka hyvänmakuinen hedelmä on kyseessä. Tästähän voisi vaikka kehitellä jotain.
Oonko ainut jolle tuli nälkä? Asiaa ei muuten auta yhtään 10 tunnin ravinnottomuus huomisaamun verikokeiden vuoksi. Ai että, huomenna tiedossa siis normaalista poikkeava aamukahvihetki Coffarissa ja vieläpä Viitasaaren ystävän, ex-kollegan kanssa! :-) 

16 kommenttia:

  1. Voi jumpe sä oot reipas! Ja noi ruoat<3 Nam, tollasta kunnon sapuskaa. Porkkanat on mun lemppareita! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä viikolla taidankin olla sit taas vähemmän reipas ;D Pitää syödä hyvin että jaksaa! Porkkanat on kyllä ihan ehdottomia :)

      Poista
  2. Mä en pysty vetää noita palkkareita, koska mulle tulee niistä kuvottava/oksettava olo... oonkin suosinut nyt profeelin kaakaonmakuista proteiinijuomaa : ) se on tosiaan hyvää ja kätevä välipala myös pitää mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh :( Mä en enää pysty elää ilman, kroppa huomaa heti.. Kätevää ja hyvää sekin on kyllä, mutta tulee kalliiks pidemmän päälle.

      Poista
  3. Sinä se oot tehokas täti! Oliko tuossa kookos-lohessa siis ihan kookosmaitoa tai -kermaa, kuulostaa nimittäin aikas houkuttelevalta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisinaan ehkä 8) Marinoin yön yli kookosmaidossa missä oli punasta currytahnaa, kalamaustetta, limemehua, suolaa, sitruunapippuria yms. Suosittelen! :)

      Poista
  4. Onko Ville sun veli, jonka kaa asut? :) Pakko sanoa että sulla on ihania astioita :D

    VastaaPoista
  5. Rakastan noita muumi teitä! (taipuuko tee monikossa noin?) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mm-m! Se muumimamman voimajuoma. ♥ Kyllä se taipuu ainaski jos mä saan päättää ;)

      Poista
  6. Ja hei, ootko Viitasaarelta lähtöisin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo mut oon asunu siellä muutaman vuoden tossa ennen tänne Jyväskylään muuttamista :)

      Poista
  7. hei aivan ihania ruokakuvia. kauniisti aseteltu ja vielä kauniimmat on noi kaikki lautaset ja muut! namnam<3

    VastaaPoista
  8. Kauniita nuo sinun iittalan astiat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään niistä itekkin aivan hirmuisesti :)

      Poista


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com