5.12.2012

essu naulassa

"Rakkauden aakkoset sydämeeni kirjoitin..."
Eli mä oon lomalla lomalla nyyt. Duuniin palaan vasta ensmaanantaina. Weekendbagi ois pakattu mukavilla olovaatteilla ja hyvällä lukemisella. Muutamat iltakeittiöt ja parit hesen iltapaistot takana ja nyt pitäs startata Boran keula kohti Kannonkoskea. Olo on niin väsynyt ja tukkonen, yhyy. Lähden siis pariks päivää landelle relaamaan ja auttamaan äitiä jouluvalmisteluissa. Samalla pääsee vähän itsenäisyyspäivänviettoon koko perheen kesken. I'll be back @ Jyväskylä-city on friday... Sitten on toivottavasti ihan eri ääni kellossa.

Haluun muuten kiittää kaikkia "i used to be fat"-postaukseen kommenttia jättäneitä - ette uskokkaan kuinka paljon teidän sanaset mulle merkkaa. ♥ Treeni lähtee pyörimään taas ihan erilailla kunhan paranen tästä inhottavasta lenskasta vaan ensin.

2 kommenttia:

  1. Täälläkin odotellaan koulupäivän loppumista, että pääsis ajelemaan porukoita kohti kotipaikkakunnalle pidennetyn viikonlopun viettoon :) Ihana kun oot palannu ja postannu näin ahkerasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parasta tälläset minilomat! :) Ihana kuulla taas että sinä olet löytänyt tiesi tänne. Kiitos kommentistasi! Koitan saada jotain järkevämpääkin juttua aikaseksi tässä eikä pelkkää löpinää mun ei-niin-kirjavasta elämästä.

      Poista


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com