4.12.2012

kymmenen kirosanaa

Talvi on täällä, jee! ♥ Mutta niin on myös flunssakin, joka päätti saapua kyllä paikalle ihan vääränä ajankohtana. Huomenna ois tosiaan ollu lähtö Helsinkiin ja sinne Colors Festivaleille, mutta eipä sitten lähetäkkään. Harmittaako ees? Ei kun muuten vaan. Olin pyytäny töistäkin JP-vapaat tälle ajalle, mutta meneehän ne tietty kotona sairastellessakin. Parempi ois parantua viikonlopuks, pääsis sitten ees sinne leirille ja Renegade Winter Festivaleille tsekkaa Pendulumin DJ-settiä.

Mulla ei oo kyllä mitään jännää kerrottavaa viimepäiviltä, muuta kun että lauantaina oli taas yks historian hirvein työpäivä, jonka päätteeks (no oke vähän sen sokerittomankin kuukauden) nautiskelin (todellakin, siemailin tota lasia varmaan tunnin) täydet 8 cl Baileysiä. Alkoholipitoisista juomista ainut mitä teki mieli tuon kuukauden aikana. Ja kylläpä se olikin hyvää. Taidan lopettaa kaiken hapollisten juomien litkimisen, niistä kun tulee niin pöhöttönyt olo - vaikka enhän mä tässä viimeaikoina ole juuri juonut muutenkaan, mutta jatkoa ajatellen. Sunnuntai-iltana pääsin maistamaan myös sen kuukauden päivät jääkaapissa pyörinyttä Marlin mustikkaista glögiä, koko sokerittoman ajan tarjoilin sitä vain vieraille ja kyselin, että onko hyvää - no olihan se! Yksi tuon kuukauden himotuimmista oli myös Leaderin So Lo-Carb protskupatukka piparkakun makuisena, josta olin kieltäytynyt ihan periaatteesta, vaikka ei tuo sokeria olisi sisältänytkään, mutta lasken sen herkkuihin. Ihan jees, mutta ei tämmösetkää maistu enää yhtä hyvälle kun sillon pari kuukautta sitten.

Eilen oli vihdoinkin ripsihuolto, pistettiin tällä kertaa 15mm sijasta 13mm. Josko pysyis vähän paremmin. On taas ihanan kotoisa olo kun ripset on ojennuksessa. Aamusella herkuttelin myös vaihtelunvuoksi mannapuurolla, eihän se ole kyllä läheskään yhtä ravintorikasta kuin esim. yleensä syömäni neljän viljan puuro, mutta vaihtelu virkistää. Tämän päivän olenkin viettänyt visusti sisätiloissa väsäillen aikaisemmin julkaisemaani treeni & ruoka-postausta, eli tsekkailkaas se tuosta alhaalta. Tää pakkais nyt kamat ja lähtis pariks tuntia töihin niiskuttamaan kun ei tuota kuumettakaan ole. Vielä...

Onko mulla yhtään kohtalotoveria tän lenssun osalta? Parhaat lääkkeet flunssaiseen oloon on..?

6 kommenttia:

  1. Sun blogi on i-h-a-n-a!!
    Jos tykkäät käy kurkkaamassa täällä :-)

    http://neverletmego-go.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kaunis kuva susta! :-) Ja ihanaa kun oot palannu takasin! (.. en yhtään myöhässä kommentoi..) Itelläki on just ollu flunssa, nyt jo kyllä oikeestaan lähteny, mutta tuli taas tajuttua, että onse kivempaa olla terveenä! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! ♥ Hienoa, että jokunen vanha lukijakin löytänyt tänne :) Ikinä ei oo liian myöhäistä kommentoida ;) Kyllä sitä terveenä oloo osaa arvostaa iha erilailla sit taas.

      Poista
  3. Tätäkin kautta vielä ihan hirmusti tsemppiä ja voimia paranemiseen! Toivottavasti flunssa ei piinaa kauaa! Täällä on sieltä vielä onneksi säästytty.

    Ja kunpa vaan omaisinkin jotain maagisia flunssan karkoitus kikkoja, niin kertoisin kyllä. Täällä mennään aina vaan perus lepo ja lämmin juoma - linjalla. Niin ja tietty herkutkin yleensä auttaa, jos ne yhtään maistuu ;)

    Se täytyy muuten sanoa vielä, että miten kukaan voi näyttää noin kauniille kipeänä?! Olen virallisesti kateellinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! <3 Rupeaa onneks jo helpottamaan pikkuhiljaa. Toivotaan että säästytkin!

      Lepo - check, lämmin juoma - check! Välistä kyllä tekis mieli ottaa kurkkukipuun jotain kylmää, mutta on vähän epäselvää että onko se hyväks vai pahentaako vaan...

      Älä huoli, iphonen kamera vääristää ;)

      Poista


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com