26.1.2013

last few weeks

Ja taas saa tuumata, että aika se juoksee kun aitajuoksija! Puhelin on täyttynyt kuvista ja päässä pyörii miljoona eri postausideaa, mutta kun olis kaikki se maailman aika ja jaksaminen väsätä kaikkea. Tuossa kuitenkin kuviksi kiteytettynä viimeviikkojen meininkejä. Oon päässy välistä viettämään aikaa vähän kauempana asuvien ystävieni kanssa. Eve "Koltsi" tuli Helsingistä meille pariks päivää, käytiin kiertelee vähän kauppoja ja nautittiin hyvästä ruoasta ja ennen kaikkea pitkästäpitkästä aikaa toistemme seurasta! Toinen blondibella Jonna pyörähti myös kaupungissa, jonka seurassa viimestään villiinnyin shoppailemaan. Hommahan lähti käpälästä viimestään Stadiumista kun ostin kauan ostoslistalla roikkuneet Niken Legend-trikoot ja parit salitopit, ain't no other brand. Tyttöset, pian tapaamme taas! ;)

Sitten päivät oikeestaan onkin kulunu duunia painaen ja liikuntaa harrastaen. Viikko sitten sunnuntaina kävin vanhana hiihtolikkana korkkaamassa Jyväsjärven latupätkän, latu ei ollut ehkä ihan priima kunnossa, mutta keli kyllä oli kohillaan! Tunti kevyttä lykkimistä, jonka aikana kerkesin jo hukata auton ja asunnon avaimet. No onneksi ne löytyivätkin sitten sieltä missä asensin suksia jalkoihin, huh! Tänään kävin tyyliin "sängystä-ylös-ja-pipo-päähän-ja-kaupunkiin"-tripillä etsimässä ittelleni hokkarit, jotka löytyikin sitten loppujen lopuks Seppälän Prismasta hurjaan hintaan 29e. En malttas oottaa, että pääsee jäälle korkkaamaan nuo! Koukkasin vielä pikaseen Gigantista hakemaan uudet nappikuulokkeet edellisten hajonneiden Skullcandyjen tilalle ja täytyy kyllä sanoa, että ulkonäkö ja hinta petti kyllä tällä kertaa. Mun on ehkä haettava vielä ja taas kerran Skullcandyt, vaikka tiedän että ne ei kestä, mutta kun ne on vaan niin hyvät! Vai onko jollain suositella hyviä in-ear-kuulokkeita?  Gigantista sitten hirmukiireellä kotiin ja pistään porkkanat kiehumaan. Meillä oli Melissan kanssa Putouksen kisastudio täällä meillä ja mina ihanana somelaisena muijana haluta laitta vahan illallista, porkkana-mangokeittoa ja kaveriksi paistelin uunissa vielä kinkku-fetamunakasmuffineita. Uh. Nälkä oli suorastaan kirkuva kello 19.30 kun sinnittelin koko päivän pelkän pikkumaitorahkasatsin ja banaanin voimalla.

Mulla ois enää kolme työvuoroa ennen talvilomaa. Maistuu! Sitten on toivottavasti aikaa toteutella noita aivonystyröissäni pyöriviä postausideoita! Katotaan mitä saan aikaseks. Nyt on ainaskin saatava aikaseks salirepun pakkaaminen, pakkeleiden poisto ja hampaiden harjaus sillä raahauduttava salille vetopäivän pariin ennen töitä. Sweet dreams!

6 kommenttia:

 1. Oi vitsi miten toi keitto ja noi muffarit näyttää hyviltä! Mie voisin haluta niitten reseptin :)

  VastaaPoista
 2. Oooo jes, oon niin ilonen kun löysin tän sun blogin!! Seurasin sun edellistäkin blogia ja se oli mun ehdoton lemppari!:) kiva että oot palannu kuvioihin :)
  P.s. Näytät tosi upeelta, treeni on selvästi tuottanu tulosta;) vaikka tooosi kaunis olit aiemminkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla! :) Piristit mun päivää kommentillas, kiitos. ♥

   Poista
 3. Toi sun kaveri Jonna on kyl niin nätti ja niin oot sieki!
  t.Jonnan entinen luokkalainen ;)

  VastaaPoista


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com