17.1.2013

pikamoikat

Tulin vaan ilmoittamaan, että vielä mussa henki pihisee vaikkei ole mitään hetkeen kuulunutkaan! Vähän on meinannut kiireet ja aikaansaamattomuus saada yliotteen musta, mutta koitan tsempata. Puhelin ja järkkäri ois täynnä kuvia kun vaan tietäsin mistä päästä rupean purkamaan. Ois settiä Helsingin vaimon visiitistä, eilisistä shoppailuista Jonnan kanssa yms. Vähän on meinannut olla havaittavissa jonkin sortin "väsymystä" töiden, treenin ja melkeenpä kaiken suhteen ja tuntuu, että oon viimeaikoina kuluttanut ihan liikaa aikaa tässä läppärin ääressä (kyllä, siltikään saamatta mitään fiksua aikaseks tänne) ja tuolla laiskanlinnan puolella. Tänä aamuna sain kun sainkin itteni kahvakuulailemaan Elixialle ja heti on paljon energisempi olo! Huomisen aamuvuoron jälkeen on ehkä pakko käydä vetää uus jalkatreeni läpi, vaikka sitten taas sen Redbullin voimalla. Oon ajatellu tilata fatnesseikufitnesstukusta Craze-boosteria kokeiluun tälläsiä apuvirtaa tarvitsevia reenipäiviä varten, kellään omakohtasia kokemuksia boostereista noin ylipäätänsäkkään? Nyt pikapikaa suihkuun ja illaksi töihin. Ps. Päivittelen aika ahkerasti Instagramia, joten seurailkaahan nimimerkkiä evenlaa!
//edit - pikku kyselyä tähän väliin, kiinnostaisko teitä postaus joku seuraavista aiheista: tän hetkinen treeniohjelma, on my playlist tai kauneuden luottotuotteet? ;) Tulen todennäköisesti toteuttamaan jossain välissä kaikki edellämainitut, mutta mikä olis aivan ehdoton ykkönen?

7 kommenttia:

 1. Testasin Nikolta tota Craze-boosteria kun se sano ettei sillä ollu siihen mitään vaikutusta.

  Musta taas tuntu että treeni kulki paremmin ja jaksoi enemmän. En sitten tiedä että toimiko oikeasti vai lumelääkkeenä? :D öisin taas pyörin ja kierin sängyssä enkä saanu nukuttua vaikka vetäsin boosterit jo joskus ehkä klo 14-15 aikoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm, luin jotain pakkotoiston keskusteluja ja sielläkin oli vaihtelevia mielipiteitä. Ohan se tietty yksilöllistä, että mikä määrä vaikuttaa ja mikä ei. Kokeilemallahan tuo selviää! Hurjan pitkäänhän tuo vaikuttaa kyllä, mutta onneks tuota ei tulis ihan päivittäin käytettyäkään.

   Poista
 2. Kauneuden luottotuotteet! :)

  VastaaPoista
 3. Väsymystä tuntuu olevan liikkellä!

  Jaaaa jos jotain pitää äänestää niin kauneuden luottotuotteita, vaikka eipä sillä! Luen mitä tahansa enemmän kuin mielelläni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, kevättä kohin ollaan onneks jo menossa kovaa kyytiä! :)

   Poista
 4. Treeniohjelma kiinnostais!:)

  VastaaPoista


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com