12.1.2013

lux-case.fi

...Muistin tossa, että olihan mulla yks joululahja minkä voin teille esitellä. Se tuli tossa itseasiassa vasta viime viikolla parin mutkan kautta. Iskä tilas mulle Lux-Case.fi-sivustolta takakuoren tohon mun tän hetkiseen aarteeseen, iPhone vitoseen. Sain ite valita haluamani kuoren ja ostoskoriin päätyi valkoinen tikattua varmastikkin keinonahkaa oleva yksilö. Hintaa tällä oli abouttiarallaa 24 €. Kapula pysyy nyt paljon paremmin otteessa ja muutenkin suojaa puhelinta pikku kolhuilta ja ennen kaikkea, teki tästä riippuvuuteni kohteesta vielä entistäkin nätimmän. Nyt on vaan yks ongelma, mä haluun lisää!
Ootteko te kustomoinu teidän puhelimianne? Jos on vinkkiä heittää mistä ootte tilaillu kuoria yms. antakaa kuulua! 

5 kommenttia:

 1. mä oon tilannu dealextremestä,ihan törkeen halpoja, mutta kestävän olosia joka tapauksessa :) toimitus on vähän liian pitkä mun makuun, joku 3vkoa ehkä, mutta tulee kuitenkin ulkomailta. Maata en nyt osaa sanoo ku en oo ikinä niin tarkkaan tutkinu ja toimituskuluja ei oo ollenkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypäs tutkailla tuota! Kiitti vinkistä! :-)

   Poista
 2. Mulla on valkonen iPhone ja se on mun mielestä niin nätti nakuna, etten oo rakastunut laittaa muita suojia ku läpinäkyvät kalvot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin! Pelottaa vaan että se takakuoren teräs menee ihan naarmuille :B

   Poista


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com