12.1.2013

silmät päähän

Keskiviikkona oli jälleen lisämyyntiräpsyttimien huoltopäivä. Ripsieni huoltajana toimii yleensä Laura's Beautyn Niina. Niinan lisäks oon huollattanut silmiä tän lisäkkeiden olemassa olon, elikkäs sellasen vuoden aikana kahdella muulla tekijällä, mutta Niina on vakiinnuttanut paikkansa mun räpsyttimien huoltajana - joka huoltokerran jälkeen oon talsinut ulos salongista enemmän kuin tyytyväisenä, ilman harvaan tai könttiin liimaantuneita ripsiä. Jos jotakin jväskyläläistä kiinnostaa niin Laura's Beautyn löydät Palokan Prisman toisesta kerroksesta... ;-) Oon pikkuhiljaa ruvennu siirtymään vähän kesympiin ripsiin, tällä huoltokerralla vaihdettiinkin C-kaaresta J-kaareen ja pituuttakin on laskettu sieltä 15mm->13mm. Täytyy kyllä heti kättelyssä myöntää, että tää J-kaari tuntuu enempi omalle jutulle, kunhan vaan pysyisivät hyvänä taas seuraavaan huoltokertaan, jonka tällä kertaa älysin varata ajoissa jo parin viikon päähän ettei ripset pääsis taas ihan harottamaan. 
...Mitäs mieltä siellä ollaan, ripsienpidennyksistä yleisesti ottaen? Löytyykö omista ripsistäsi tämä taivaanlahja kiireiselle naiselle?

10 kommenttia:

 1. Tahtoisin kovasti, mutta taitaa olla aika kallista puuhaa opiskelijalle.. :( Kauniit ovat! :)

  http://escapefromplainjane.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdollisesti :/ Mutta on ne joka euron arvoset.. Kiitos!

   Poista
 2. Oon onnistunut vieroittamaan itseni jo yllättävän hyvin ripsipidennyksistä, ehkä siitä on kiittäminen toimivan ripsiseerumin. Kesäksi tekisi ehkä mieli laittaa taas kunnon räpsyt päähän, mutta tiedän ettei se vain kesän ajaksi jää...vaikeaa! :D

  VastaaPoista
 3. Mää oon haaveillut räpsyistä jo niiiiiiin pitkään! Ne näyttää niin kivalle, mutta vieläkään en oo rohjennut sijoittaa pennosiani niihin, koska a) nukun mahallani b) rakastan saunaa ja c) hieron silmiäni niin paljon, että jos siitä saisi palkkaa olisin miljonääri :D edelleen haaveissa on kyllä, saas nähdä koska rohkaisutun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olisi kuule huono sijoitus sitten ollenkaan. Ei nuo sun edellämainihtemat seikat haittaa mitään, itekkin nukun aina mahallani mut oon oppinu nukkuu niin ettei ripset ota kiinni tyynyyn, saunakaan ei haittaa mitään ja silmiäkin oppii hieromaan niin ettei ripset mene rullalle! 8) Kokeilemallahan se selviää!

   Poista
 4. Täältä myös löytyy yhdet n. 1,5 vuotta olleet räpsyttimet,enkä kyllä ihan kirveelläkään näistä luopuis =D kyllähän kun miettii että onhan näihin rahaa uponnut..mutta kai jokaisella naisella täytyy olla edes yksi kauneusrutiini =D Itse huollatan aina tasaisin kolmen viikon välein jolloin pysyy aina nättinä :) Nämä on kyllä korvaamattomat ainakin itselle kun on paljon aamuherätyksiä eikä tarvitse paljoa muuta tehdä :P -Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Kyllä sitä pitää vähän itteensä sijoittaa. Mikään ei oo karseampaa kun pitkällä huoltovälillä huolletut räpsyttimet, ite kyllä syyllistyn siihen välillä mutta... :D Totta turiset!

   Poista
 5. Ihanat ripset! Olis niin mahtavaa, jos tollaset olis vaan joka aamu herätessä päässä ja olis vaan valmis lähteen ovesta :-D Mutta ei kun mä oon opiskelija! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On ne kyllä aivan mahtavat. Eikä tarvitse pelätä ripsarin levähtämistä tai rapisemista. Ehkä vielä jokin päivä!

   Poista


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com