4.1.2013

vuoden loppua ja uuden alkua

Ennen 2012 vuoden hautaamista muistojen kirjoihin kerkesin vielä...
...nauttimaan maittavan päivällisen Muang Thaissa isoveljeni (aka kämppikseni) seurassa. Kyseisessä ravintolassa vierailu on ollut to do-listallani jo pitemmän aikaa saatujen kehujen vuoksi, enkä muuten pettynyt minäkään. Sinne meni muuten sushi-neitsyys ;)
...saman päivän kruunasi vielä Juoppohullun päiväkirjan ensi-ilta parhaan ystävän seurassa ja illan päätteeksi päädyttiin vielä piiiiiitkän pitkästä aikaa Shakeriin drinkeille. 

+ the Tukka löysi taas tiensä päähäni ja ripsetkin saivat huoltonsa hädän iskiessä Tellulta, kiitos vielä! ♥

Ja vuosi 2013 alkoi...
...hyvin mielin kuskina ja kivojen ihmisten ympäröimänä.
...syömisrutiineihin palaamisella (joka on sisältänyt mm. savukuhaa rakuunakasvispedillä, omnomnom!). Joitamia päiviä on jo takana sokeritonta tammikuuta ja olo on taas kun toisella ihmisellä joulujen pikku repsahduksien jälkeen. ...Joskus on vaan reviteltävä!
...arkipäivien aamupuurohetkien paluulla! Tiedätte varmaan kun on hetken aikaa tottunut syömään myöhään iltaisin jotain normaalia raskaampaa iltapalaa, ei aamulla juurikaan aamukahvia & omenaa suurempaa tee mieli haukata.
...lenkkeilyn aloittamisella joidenkin viikkojen taukojen jälkeen! Olen aloitellut hissuksiin 4 km:n juoksuilla, ensviikolla ois tarkotus ottaa tuo 9 km takas kuvioihin. Myöskin Elixian kortti on kaivautunut ulos lompakosta, jippikaijeje!

+ Oon pörrännyt alennusmyynneissä yhtenä jos toisenakin päivänä, saaliina kuitenkin vain toppahousut Sportiasta hintaan 69e (lähtöhinta 99e). Haaveilin myös puvun takkia hintaan 49e (lähtöhinta 150e), mutta koko 36 osoittautui hieman liian suureksi, sniff!
+ Hämmästyin muuten Coffee Houseen ilmestyneestä jättikahvista (vai onko niitä ollut jo aiemmin..?). Suuntasin eräänä päivänä kaupunkiin ilman aamukahvin juomista, mikä on todella harvinaista ja tuumasin Coffee Housen tiskillä haluavani "ison kahvin" johonka täti sanoi "niin normaalin ison vai jättikahvin". Jättikahvin nähtyäni repesin liitoksistani - juurikin sen! Kyllä muuten lähti se kahviriippuvaisen päänsärky. Hintaa mukilla oli tosin reippaat 3e.
+ Eilen toteutin ensimmäisen uuden vuoden lupauksistani liittyen ittestäni huolehtimiseen (!!!) ja raahauduin elämäni ensimmäistä kertaa hierojalle,  kyllä! Älkää ottako musta mallia. Puolentoista tunnin ajan varasin Jyväskylän Kuntoklinikalta ja voi pojat. Kyllähän sitä melko kipeä olo on urheiluhierojan käsittelyn jäljiltä. Tankkasin hieronnan jälkeen todennäköisesti liian vähän vettä, mikä on aiheuttanut tän viimesen vuorokauden aikaisen pahoinvoinnin. Nukuin viimeyönä ehkä 2 tuntia, kiitos ihanan kylmänhien ja jatkuvan vessassa ramppaamisen. Nyt vaan uutta hieroja-aikaa kehiin, että saadaan nää jäätävät jumit pois!
...Kuinkas sinun vuotesi on startannut? :)

2 kommenttia:

  1. Hyvin on täälläkin vuosi startannut! Mitään sokerittomuuslupauksia en ole kyllä itse uskaltanut tehdä, hui! Mutta itsestä paremman huolen pitäminen olisi tavoitteissa täälläkin tänä vuonna. Ja joo, meikäläisen salilla näkyy myös uuden vuoden lupaukset samaisena jumppatuntien äärettömänä täyttymisenä! Inhottavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :-) Hieno tavoite tuokin, aika sama kun meikällä ;-) No, helmikuun loppuun mennessä rauhottuu tuo salibuumi!

      Poista


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com