21.11.2014

on my playlist vol. 1


Ai että täähän perjantai on pullollaan hyvää uutta musiikkia!

Spekti - Macho Fantastico

Spektin tänään julkaistu uus sinkku. Oon kuunnellu Spektiä Trilogia-ajoista asti. Sanotaanko, että Spektillä on oma persoonallinen tyylinsä ja mä ainakin digaan. Ehkä tää biisi ei tuu kestää varmaan kymmentä kuuntelukertaa enempää mutta, nokkelaa!

Bakermat & Goldfish feat. Marie Plassard - Games Continued

Bakermatin tapaan saxohousea. Brilianttia! Tämän biisin bongaa myös eilen julkaistulta Ultra Europen viralliselta aftermovielta. Klik!

Nicki Minaj feat. Skylar Grey - Bed Of Lies
Vähän hartaampaa, lohkaisu Nickin tulevalta The PinkPrint-levyltä, joka julkaistaan muuten tämän kuun lopussa. Skylarin vokaalit käy tän biisin tunnelmaan kuin nenä päähän.

Azealia Banks - Ice Princess

Eksyin tuossa eräs ilta kuuntelemaan Azealia Banksin (tunnetaan hitistä 212, jota Sini Sabotagekin tais plagioida) Broke With Expensive Taste-debyyttialbumia ja tää biisi erityisesti jäi mieleen. Kertsi jää mukavasti soimaan päähän ja verseissä on asennetta. Tutustu koko levyyn tästä!

Pitbull feat. Chris Brown - Fun

Pitbullilta näemmä myös ilmestynyt uusi levy Globalization ja tää mukavasti swengaileva Fun-biisi vei mut välittömästi perjantai-illan etkoille. Täytynee ettiä töissä viikonloppuiltojen playlistille.

Jatkoon vai ei?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com