20.11.2014

temptation is a beast


Azelia Banks - Ice Princess

Täällä lähti tää viikko käyntiin oikeinkin vauhikkaasti. Suuntasin maanantaina pikku kiireessä työpalaveriin keskustaan ja olin parkkeeraamassa autoani sinne missä sitä yleensä pidän, ihan senkin takia, että parkin maksaminen onnistuu kortilla. No, eikö se p*rkeleen kortinlukija ollu rikki enkä saanut maksettua. Sitten huomasin, että parkkialue kuuluu Easyparkiin (eli onnistuu maksaa puhelimella). Tällöin tuulilasiin olisi pitänyt kirjoittaa itse lappu ja eihän mulla ollu tietysti yhen yhtä kynää matkassa, ei laukussa eikä autossa. No, siinä sitten pyörin kun puolukka siellä ittessään ja koitin löytää sopivaa kiekkopaikkaa. Löysin! Ja sitten huomasin, että meikän parkkikiekko on kahessa osassa. Näppäränä naisena korjasin sen pikaseen purukumilla. Hermostuneilla näpeilläni rupesin rätnäämään puhelimesta biisiä ja asettelemaan nappeja korviin - ja PÄKS...
...mun iPhone 5C muuntautui asvaltin kautta simpukkamalliin. Eihän tuosta olekkaan kun pari kuukautta, kun kävin korjauttamassa uuden näytön. 
Päivän kärvistelin ilman puhelinta ja roikuin tiistaiaamuna Sonerakaupan kahvassa ja nyt mukana matkaa valkohopea iPhone 6. Lapsi on tyytyväinen. ☺︎

Eilen oli viikon eka ja vika vapaapäivä, jonka senkin kyllä vietin osittain työmaalla. Tällä kertaa kuitenkin viimesien koulujuttujen merkeissä. Oli niin rattosaa, että tää nolojen tilanteiden nainen onnistui reväyttään farkkujen persuksen, ei onneksi ihan saumoista kuitenkaan. Onpahan koettu siltäkin osin "Walk of Shame" Jyväskylän Kauppakadulla. 

Kiiruhdin Ärrän ja kaupan kautta kotiin, innostuin siivoomaan ja laittamaan ruokaa jo peräti kolmannetta kertaa viikon sisällä, itselleen tulee nykyään niin hirveän vähän kokkailtua. Pyöräytin kuitenkin pikaseen über-valkosipulisen lohi-caesarsalaatin.
Ruoanlaittoa pitäisi harrastaa selkeesti useammin - se on jotenkin terapeuttista. Nyt kun sitä ei enää työksikään tee.

Hurjan kovaa vauhtia on menny tääkin viikko, huomenna on taas perjantai - jippii! Saas nähdä kuinka hapoilla sitä on ihminen jouluna kaikkien näiden nakitettujen pikkujoulu pe & la ilta-yövuorojen jälkeen. Tykkään hurjana kun töissä tapahtuu, jossain vaiheessa vaan huomaa, että vaikka on kuinka hyvä haippi päälle ja mieli jaksaa - niin kroppa rupee väsymään. Onneks on kaikennäköstä virikettä, huomennakin taidan suunnata suoraan työvuorosta Brahan tsiikaileen JVG:tä. Omat ja kaverin valmistujaisetkin on tulossa tässä kuukauden sisällä ymsyms. 

ja JES. Ultra Europen virallinen aftermovie julkaistaan tänään! En malta pysyä pöksyissäni. Oon suunnitellu tässä, että rupeisin postailemaan joka perjantai musiikkipostauksen, jossa ehkä vähän vanhempien biisien nostoa ja uusien hypetystä. Miltä kuullostaa? Onko lukijoilla muita toiveita/ehotuksia? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com