2.1.2013

eve of new year

Illan asua...housut, Dr.Denim - paita, Seppälä - laukku, Pieces - vyö, Lindex - korkkarit, H&M - rannekoru, ulkomailta - kaularengas, Gina Tricot
Hyvää uutta vuotta kaikille! ♥ Niin sitä vaan selvittiin hengissä vuoteen 2013. Vuosi vaihtui aikalailla samaan malliin kuin vuosi sitten, tällä kertaa vaan vesilinjalla. No okei, yhtä skumppalasillista ei lasketa!
...oltiin eräiden tuttujen luona (samassa paikassa kun vuosi sitten samaan aikaan) katsomassa ilotulituksia ja kohottamassa maljaa alkaneelle vuodelle.....jonka jälkeen siirryttiin tanssimaan (no minnekkäs muuallekkaan kuin) Escapeen, joka olikin tupaten täynnä. Meno oli suorastaan mukaansa tempaava ja tää selväpäinen kuski viihtyi taas paremmin kuin hyvin. Joukosta löytyi kivasti tuttuja ja mm. Jonna yllätti läsnäolollaan, jihuu! Sain kyseisenä iltana myös uuden lempinimen - hattivatti, liekkö ois johtunut tuosta neon korallin sävyisestä puserosta, jonka valkkasin päälleni, haaaa! Aamulla ei sitten hirveästi naurattanutkaan enää kun kampesin aamukasiin töihin kahden tunnin yöunilla... Että sellainen uusivuosi täällä päässä. 
Kuinkas teillä meni? Teittekö uuden vuoden lupauksia? Itse starttasin uuden vuoden sokerittomalla kuukaudella (joo, taas...) kaiken joulun herkuttelujen jälkeen, josko se motivaatio liikkumiseenkin löytyis tän myötä. Kiloja ei ole tullut lisää onneksi, mutta olo on ollut tottakai vähän löysä ja laiska. Mutta josko se tästä taas! Mitään laihtumislupauksia en monien muiden tapaan tehnyt, kyse on vaan sen hyvän fiiliksen saavuttamisesta. Tiedä vaikka sen työpaikankin sais vaihtoon ennen kesää, niin kun jo viime kesän jälkeen lupailin. :-) Nyt unille, öitä kaikille! ♥

15 kommenttia:

  1. Kieltämättä sua ei tarvinnu paljoa ettiä, kun sieltä ylhäältä tanssilattialle tsiikas. ;) Oli sen verran säihkyvä vaatetus! :) Meno oli niin katossa, että ei voi kuin ottaa pian uusiksi!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Hei oli siel yks toinenkin muikkeli jolla oli saman värinen paita ;) Tulehan vaihteeksi tänne Kuokkalan hoodeille etkoileen sit!

      Poista
  2. Selailin sun instagrammia ja huomasin, että sun sotu näkyy ajokortistas siinä kuvassa, jossa on luottokortti, kolikoita ym. Ei vissiin ihan turvallista. Nättinä oot ollu uutena vuonna, ja tsemppiä urheiluun ja ihanaa alkanutta vuotta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä näkykin! Kiva kiitos kun huomautit asiasta, en itse älynnyt katsoa niin tarkasti ollenkaan vaikka tiesin kyllä ettei hirveen turvallista oo. Kiitos sinulle! :)

      Poista
  3. Oot ollu iha supernättinä! :) Ja onnea työn metsästykseen!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattista! :) En usko että kauaa joutuu metsästämään, kunhan saisi vaan puheeksi pomon kanssa :S

      Poista
  4. Onnea työjuttuun! Oot ehkä maailman söpöin ihminen :D

    VastaaPoista
  5. Oih, olet ollut kyllä kauniina liikenteessä! Mukavan railakkaalle näyttää teidän uuden vuoden vastaanottamiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mahoton, kiitos 8) Railakastahan tuo oli joo :D

      Poista
  6. On kyl komian värinen paita! Voitas joku ilta tässä kurvata sinne lenkkipolulle, kun asutaan näin hirrrrrveen kaukana toisistamme? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö oo aika kirrrrkuva suorastaan! :) Voitas mennä vaikka heti ensviikolla?

      Poista
  7. Upee paita! Sopii sulle kyllä todella hyvin <:

    http://idobelieveinfashion.blogspot.fi/

    VastaaPoista


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com