25.2.2013

"teetkö sen mitä sult odotetaan vai sen mitä haluut?

Loman jälkeen arkeen palaaminen on ollut yllättävän jähmeetä ja eri toten maanantait (yllätys) on ollu todellinen "pain in my ass". Tämä maanantai ei tosin olisi voinut enää paremmin alkaakkaan - hyvin nukuttu yö ja aamulenkkikamat valmiina oottamassa. Ja pikaisen Facebook-selailunkin jälkeen selvisi seuraavaa...
kuva täältä.
....this is f*cking awesome! Taisin juosta näiden Weekend Festivalien kiinnitysten voimalla uudet pohjat neljäkilsaselle aamulenkilleni. Vauhtiani ei hidastanut edes kipeytynyt selkä eikä valuvat säärystimet. Example, Pendulum ja Tinie Tempah, oh my. Viimeisenä muttei vähäisimpänä, pääsee hillumaan jo toista kertaa Guettan ja Ingrosson keikalle, happyhappyjoyjoy! Ja hei, jos vihjeet paikkansa pitävät, näissä loppukesän festareilla nähdään myös itse herra Buuren. Vaikka viime Weekendit oli "hieman" kusten juosten järkkäilty, oli kuitenkin keikoilla huippu meininki ja mikäs siinä jos parhaassa seurassa pääsee vielä lähtemään, niin kaiken huononkin saa kääntymään hauskaks.
Hauskanpidosta puheenollen...
oltiin Annin ja parin muun kaverin kanssa kattomassa Elastisen keikkaa Escapessa viime keskiviikkona. Mukanahan oli tietysti myös Timo Pieni Huijaus. Ei voi sanoa kun: UH! Nää räppijätkät ei jätä ketään kylmäks. Muhun ei kyllä tosin iske yhtään Elan uus sinkku "Iisii", mutta onneks setissä oli muitakin biisejä kun ihan uusinta uutta, legendaarisimpana tietty "Syljen". 
Kuten alussa ilmi kävi, arkeen paluu on ollut todella hakusassa. Oon valvonu pitkälle yöhön ja nukkunu vain muutamia tunteja yössä, tai vaihtoehtoisesti nukkunu sitten 12h unia ja tuntenu oloni todella laiskaksi koko päivän.
No, viime viikon treenit sain kuin sainkin pakettiin (kiitos Crazen) ja nyt taas tulevia kohti! Kun elämä heittää tällästä kärrynpyörää, menee kaikki syömisestä alkaen ihan plörinäks. Vähäinen liikunta ja väärät valinnat syömisen suhteen, no good! Tällä viikolla taas uudet kujeet. Uudet kujeet saattavat muuten puhaltaa myös töiden saralla, tämä likka näpytteli viime torstaina elämänsä ensimmäisen työhakemuksen. Jännittää!
...Sain loppuviikosta vihiä kaverilta, että Viherlandian Iittala Outletissa ois remonttiloppuunmyynti. Kaikki -50%. Really? Kurvasinkin paikalle perjantaina jolloinka hyllyt oli jo melko tyhjänä, mutta löysin kuitenkin itselleni pari uutta valkoista KoKo-mukia vanhojen haljenneiden tilalle ja kaksi pientä Taika-sarjan kulhoa. Pikavilkaisulta löysin Viherlandian puolelta vaikka mitä kivaa, mutta auton 450 euron hintainen remontti pitää tällä hetkellä lompakon nyörit visusti tiukalla. No okei. Mun oli ihan pakko ostaa tuo oikeanpuolimmainen taulu meidän keittiötä koristamaan, koska se nyt vaan on niin totta.
Tiuku repii siihen tahtiin, että pitäisi varmaan ruveta valmistautumaan iltavuoroon. Oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Ja lomalaiset, nauttikaa! ps. Pahoittelut taas pitemmän puoleiseksi venähtäneestä päivitysvälistä, en ymmärrä miksen sais mukamas aikaseksi päivitellä useamminkin, ihan vaan jo pelkästään sen vuoksi, että bloggaamisesta tulee vaan niin hyvä olo.

10 kommenttia:

  1. Et voi uskoakkaan kuinka mulla loksahti suu auki kun iPhone 5 googlettelujen lomassa päädyin tälle sivulle! Siis mähän löysin mun ''vanhan'' lempibloggaajan!!! Ihmeitä siis voi tapahtua :)
    Mutta siis ihan mahtavaa että oot jo vähän aikaa sitten palannut blogimaailmaan :)
    Jos vaan ehdit niin voisitko kertoa nopeasti jotain mielipiteitä tuosta iPhonesta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja et voi uskoakkaan miten sun kommenttis piristi mun päivää! :) Ihmeiden aika ei ole ohi ;) iPhonesta voin kertoa, etten elä enää päivääkään ilman. Piste. Aivan verraton peli! On toiminut moitteetta. Suosittelen!

      Poista
  2. Oih täällähän nuo sunkin Viherlandian ostokset on! Nuo pienet mustavalkoisen taika-kupit ovat kyllä syötävän suloiset! :)

    VastaaPoista
  3. tää ei nyt liity tähän postaukseen yhtään, mut mistä oot hankkinu sen battery tuubihuivipannan joka sulla on päässä yhessä kuvassa muutama postaus sitten(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä jaettiin niitä duunissa kolmen battery-tölkin ostajalle :)

      Poista


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com