18.3.2013

tallinna - part one

Oisko vaikka aika Tallinna-postauksen kun kotiutumisestakin rupeaa olemaan näillä näppäimillä jo viikko? No, anyways!Startattiin sillon sunnuntaina ennen kuutta auto ja suunnattiin Katajanokalle ihan pirunmoisessa pakkasessa autoillen, auton mittari näytti -28! Jännittikö ees, että lähteekö koko auto käyntiin sitten seuraavana päivänä pois lähtiessä. Päästiin kuin päästiinkin laivaan ja kohti Tallinnaa, jei!
Eräs kanssamatkustajistamme oli bongannut pirun hyvän tarjouksen Matkavekalta, laivamatkat ja yö neljän tähden hotellissa, Nordic Hotel Forumissa hintaan 40 €/henkilö, what? Oli siis käytettävä tilanne hyödyksi. 
Hotelli oli kerrassaan mainio! Palvelu hyvää, huoneet siistit ja nykyaikaiset - ainoana miinuksena ehkä tuli todettua, että minkään puolivieraan kanssa jaettavaksi ei ehkä kaikista näppärimmät tuon varsin läpikuultavan kylpyhuoneseinämän vuoksi, kurnau!Kun oltiin latauduttu niin henkisesti, fyysisesti ja älypuhelimenkin osalta, lähdettiin Krisun kanssa tutkimusretkelle. Ei edes osattu odottaa, että kaupat olisivat vielä avoinna, olihan kello jo kolme - mutta suurin osa putiikeista palvelivat iltayhdeksään. Kyllä, sunnuntaina. Heti Nordic Hotel Forumin nurkalta pääsimmekin Rotermannille, mistä spotattiinkin sitten Guessin liikettä, Pull & Bearia (♥), Stradivariusta ja Bershkaa. Rotermannilta suunnistettiinkin sitten Viru-keskukseen. Viru-keskuksesta löytyy liikettä kyllä joka lähtöön. Kun kaikki putiikit oli kierretty, eksyttiin vielä Kaubamajan ruokaosastolle. Siis mitä, voitas olla Krisun kaa just niitä ruokaturisteja jotka tulee vaan ruokaostoksille ulkomaille. Ja niitä vieraiden viinipullojen ja siiderimakujen määrää, jaiks! Tiuku raapas jo ysin pintaa kun saatiin ittemme pihalle kaupasta, arvatenkin oltiin hitusen riutuneita urheilulajista nimeltään shoppailu ja ajatuksemme pyörivät jo kaikenmaailman herkuissa. Kuinkas ollakkaan suoraan Kaubamajan kassalta pilkotti varsin houkutteleva, pinkki näky...
Yo! Jugujädee oonkin halunnu päästä maistamaan ekojen putiikkien rantauduttua Suomen kamaralle. Ja vihdoin siihen tuli tsäänssit!
Pieni jugujäde kustansi kolmella mausteella vain naurettavat ja reippaat pari euroa, jau! Herkkuperse kiittää. Kuinka ruma tapa onkaan nauttia jälkiruoka ennen sitä oikeaa. Mur.
2 b continued...


8 kommenttia:

  1. Vähänkö kiva blogi sulla! Ja olet nätti :) Liityn lukijaksesi =)

    Jos kiinnostaa, meikän blogia voi vilaista osoitteessa http://www.krissun-blogi.blogspot.fi/ !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Tervetuloa! Täytyypä käydä vilkaisemassa.

      Poista
  2. Kivoja kuvia! Tykkään niin tosta sun "sulka" t-paidasta:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tykkään siitä itekkin aivan hirmuisesti.

      Poista
  3. Oi miten ihanan näköistä! Kaikki, mutta erityisesti toi kermavaahto! :D

    Aika mielenkiintoinen tuo kylppärin seinä, onhan se kivan näköinen, mutta ei sellaista ehkä kotiinsakaan viitsisi ottaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli mun jääkahvi aika kermalla kuorutettu :-D Joo siitä kyllä näki melkolailla kaiken läpi 8) Muuten ihan kiva kyllä.

      Poista
  4. Teillä oli varmasti onnistunut reissu! :) t: ei ikinä Tallinnassa käynyt ;D

    VastaaPoista
  5. oooi tahtoo tonne:) tosi kivan näkönen tuo hotelli

    VastaaPoista


I N S T A G R A M

follow me @ B L O G I L I S T A - B L O G L O V I N - W E ♥ I T - contact me: venkuli@hotmail.com